Doresc Franciza Private Boutique

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Private Boutique este un Brand European cu sediul în România care oferă francize de magazine de beauty, modă, încălțăminte și accesorii. Prin achiziționarea unei francize Private Boutique, antreprenorul primește dreptul de a utiliza marca și produsele companiei într-un magazin propriu pe teritoriul intregii Europe.

Franciza Private Boutique vine cu o serie de beneficii, cum ar fi:

  • Un concept de afacere deja testat și de succes, ceea ce reduce riscul de eșec al afacerii.
  • Suport în ceea ce privește furnizarea de produse, publicitatea și managementul afacerii.
  • Acces la colecțiile și produsele de modă de înaltă calitate oferite de companie.
  • Oportunitatea de a fi parte a unei rețele de francize care beneficiază de un nivel mai mare de vizibilitate și credibilitate pe piață.

În schimb, antreprenorul trebuie să plătească o taxă inițială pentru a achiziționa licența de utilizare a francizei, precum și o parte din veniturile realizate din afacere către proprietarul francizei.

Dacă sunteți interesat să investiți într-o franciză Private Boutique, ar trebui să vă asigurați că sunteți pregătit să urmați cu strictețe sistemul de afaceri al companiei și să respectați termenii și condițiile licenței de utilizare a francizei. De asemenea, ar trebui să evaluați atent potențialul de succes al afacerii și să vă asigurați că aveți resursele necesare pentru a începe și gestiona afacerea.

Suport clienti L-V 09:00-17:00

0785 800 000 comenzi@privateboutique.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!